Klank

Byld

creatieve diensten

Beeld

Op de ‘Beeld’ pagina valt natuurlijk één en ander te bekijken. Diverse foto’s en voorbeelden van videomontages.

De foto’s van het onderdeel fotografie worden regelmatig vernieuwd. Vind je het leuk om daarvan op de hoogte te blijven. Volg KlankByld dan via social media.

Ook kun je een aantal voorbeelden van videomontages bekijken.

Videomontage

Heb je foto’s of video’s van een bijzondere gebeurtenis; of dat nu blije of verdrietige momenten waren; een jubileum, vakantie, diploma-uitreiking of afscheid en doe je daar niks mee? Dat is toch eigenlijk heel jammer. Juist in deze tijden van crisis zijn mooie en dierbare herinneringen die samen komen in ‘Klank en Beeld’ meer waard dan ooit! Je eigen movie!

Maar ook als je een intro voor je YouTube kanaal nodig hebt, een filmpje voor je studie of een bestaand filmpje wilt voorzien van ondertiteling, KlankByld maakt er iets moois van en monteert de video naar jouw wens. Ook voor een volledige (promo)video die je kunt inzetten op social media kun je hier terecht.

In montages van KlankByld komt muziek tot leven in en door beeld! Dat vind je in alle videomontages terug. Muziek speelt een hoofdrol in split screen montages, YouTube intro’s, herinneringsfilms of bijv. een video liturgie voor een bijzondere kerkdienst. De subtiele rol van muziek die verwerkt wordt in overige montages en videoproducties geeft jouw filmpje net dat extra’s!

Laat weten wat je wilt en KlankByld maakt van (jouw) foto’s, filmpjes én muziek één geheel.

Merry X-mas!
Digitale kerstgroet van KlankByld.
Commercial
D'Design - Your Unique Bag
Handmade, one of a kind, recycled materials with a twist!
Intro voor het YouTube kanaal van het Frysk Fanfare Orkest.
Thema: het logo en de klanken van het FFO 'stalend homogeen!'
Veelzijdig kunstenares Diana den Boon vertelt over haar schilderwerk en laat diverse voorbeelden van haar kunstwerken zien; o.a. portret, houtskool, realistisch en abstract.
Het afgelopen jaar was voor velen een ware Roller Coaster…
Split Screen video gemaakt voor het Metropeelorkest uit het Noord Brabantse Westerbeek.
Hoe KlankByld met voornamelijk foto’s een levendige video maakt. Beelden van zon, zee en natuur, samen met aanstekelijke, niet Griekse maar wel, zonnige ritmes.
In deze promo laat Jeugdorkest De Toeterbende horen hoe leuk samen muziek maken is. Bekijk en beluister de verschillende instrumenten. Samen muziek maken is cool!
In plaats van samen repeteren en optreden, de mars: 'Back Home' (hoe toepasselijk) spelen vanuit je eigen woonkamer. Een voorbeeld van toch samen muziek maken tijdens de coronapandemie.
Heb jij voor je Studie of voor je Stage een video nodig? Met je eigen foto's en filmpjes maakt KlankByld er een goed geheel van.
Voor een persoonlijk afscheid van uw dierbare. Uw gekozen muziek gecombineerd met uw foto's. Om te tonen tijdens de uitvaart, om te herinneren.

Fotografie

Beelden zeggen meer dan woorden! Regelmatig vind je hier nieuwe foto’s. Volg KlankByld op social media en je blijft op de hoogte. Wil je een foto, of meerdere, gebruiken? Dat kan. Stuur een berichtje via het contactformulier.

Reportages

Foto’s met een gemeenschappelijk thema. Om te bekijken en ervan te genieten! Wil je ze gebruiken? Dat kan. Stuur een berichtje via het contactformulier.

Voiture à Paris

Con Moto

Zweven, draaien, rijden, varen of racen ...
Op spierkracht, elektrisch of motorkracht.
Er zit beweging in!

Bekijk foto-album >>

Hallo herfst

Reportages van het voorjaar en de winter heb je misschien al eens voorbij zien komen bij KlankByld. Dan mag de herfst natuurlijk niet ontbreken. Het seizoen van de paddenstoelen en gekleurde bladeren. Een prachtige tijd om er met de camera op uit te trekken.

Bekijk foto-album >>

Paddenstoel Dorp
Foto van een zonsondergang

Zonsondergang

Of het nu februari, april of hartje zomer is, een mooie zonsondergang is genieten! Niet voor niets hangt er in menig huis een 'zonsondergang' boven de bank.

Bekijk foto-album >>

Christina van der Bijl
Lemmer
06-51861513
christina@klankbyld.nl